DExpo, a Debreceni Egyetem nyílt napja

2016, november 23.

 

 

 

BEMUTATKOZIK A GYÓGYSZERÉSZTUDOMÁNYI KAR A DEXPO-N

 

 

Szeretettel várunk minden, gyógyszerészképzés iránt érdeklődő, középiskolást 2016. november 23-án és 24-én 10:30 órától a DExpo, a Debreceni Egyetem nyílt napja keretében megrendezésre kerülő progaramjainkon.

A kari nyílt napokon megismerhetitek a gyógyszerészképzésre vonatkozó legfontosabb tudnivalókat, bemutatkoznak a képzésben résztvevő oktatók és betekintést nyerhettek a hallgatói életbe. Jelenlegi hallgatóink vezetésével egy különleges kari túra keretében látogatást tehettek a kari tanszékeken, laborokban, ahol megismerkedhettek a tanszékeken folyó kutatásokkal. Felfedezhetitek a gyógyszergyártás titkait, kipróbálhatjátok a kapszulázást, tablettakészítést és bemutatjuk a patikai gyógyszerkészítés rejtelmeit is.

A Gyógyszerésztuományi Karon megszerezhető tudás a patikai munkához, a kutatómunkához és a gyógyszeripari-hatósági munkához is elengedhetetlen. Végzett hallgatóinkat szívesen látják ezen kívül a gyógyszeriparban, kutatóhelyeken, tudományos intézetekben éppúgy, mint patinás külföldi egyetemeken.

 

KARI PROGRAMOK, LÁTOGATHATÓ ÓRÁK

2016. november 23-24.

 

Kari tájékoztató

10:30-11:00

Főépület IX. terem

Kari túra – indulás aFőépület  IX. teremtől 11:00 órakor

 

Kari tanszékek, laborok látogatása:

11:00-12:30

Elméleti Tömb IV-VII. emelet

 

Tabletták, kapszulák, granulátumok és kenőcsök készítése, gyártása

13:00-14:00

Középüzemi Tanlabor/Auguszta Telep

 

Magisztrális készítmények előállítása

14:00-15:00

Receptúra Tanlabor/Auguszta Telep

 

 

 

 

További információ: lakatos.szilvia@pharm.unideb.hu