Hasznos informácók V. éves hallgatóknak

Tisztelt Hallgatók!

Tájékoztatom, hogy a diplomamunka beadási határideje: 2019. március 4., hétfő 12:30 óráig

A határidőt követően két hét hosszabbítás adható 2019. március 18.-ig., melyért fizetni kell (1. héten 800,-Ft/nap, 2. héttől 1600,-Ft/nap). A fizetési kötelezettség alól – indokolt esetben ̶ dékáni felmentés kapható.

A diplomamunka védésére 2019. április 15–18. között fog sor kerülni a későbbiekben kiküldött csoportbeosztás szerint.

Le kell adni a Tanulmányi Osztályra: 

  • a diplomamunka 2 bekötött példányát (sablon a kari honlapon)
  • 1 példány adatlapot, melyen a témavezető javaslatot tesz a bírálók személyére (adatlap a kari honlapon)
  • 2 példány témavezetői minősítést (az adott tanszék fejléces „papírján”)
  • a plágium nyilatkozatot be kell kötni a diplomamunka végére (forma a kari honlapon).

A szükséges nyomtatványok elérhetők lesznek a kari honlapon: http://pharm.unideb.hu - Hallgatóknak – Nyomtatványok és/vagy V. éves hallgatóknak menüpontban.

Sikeres védést követően a diplomamunkát fel kell tölteniük a DEA-ba az írásbeli záróvizsgát megelőző napig, legkésőbb 2019. június 3.-ig (diplomamunka feltöltési útmutató DEÁ-ba a kari honlapon)!

Üdvözlettel:

Tanulmányi Osztály

Letölthető dokumentumok

Végzős hallgatók évkönyve

 

Frissítés dátuma: 2019.03.20.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ