Hasznos informácók V. éves hallgatóknak

Tisztelt Hallgatók!

Tájékoztatom Önöket, hogy a diplomamunka beadási határideje: 2021. március 2., kedd,12:00 óráig.

A határidőt követően két hét hosszabbítás adható 2021. március 16-ig (kedd), amelyért késedelmi díjat kell fizetni (1. héten 800 Ft/nap, 2. héttől 1600 Ft/nap). A fizetési kötelezettség alól –indokolt esetben– dékáni felmentés kapható.

A diplomamunka védésére 2021. április második felében kerül sor a későbbiekben kiküldött idő- és csoportbeosztás szerint.

Be kell adniuk a Tanulmányi Osztályra: 

  • a diplomamunka 2 bekötött példányát (minta a kari honlapon)
  • a plágium nyilatkozatot be kell kötni a diplomamunka végére (forma a honlapon). 
  • 1 példány adatlapot, melyen a témavezető javaslatot tesz a bírálók személyére (adatlap a honlapon)
  • 2 példány témavezetői minősítést (az adott intézet/tanszék fejlécével ellátott papíron)
  • 2 példány diplomamunka összefoglalását névvel, címmel ellátva

Sikeres védést követően a diplomamunkát fel kell tölteniük a DEA-ba legkésőbb 2021. május 3-ig (az írásbeli záróvizsga megkezdésének feltétele!).

A szükséges nyomtatványok elérhetők a kari honlapon: http://pharm.unideb.hu – Hallgatóknak – V. éves hallgatóknak menüpontban.

Üdvözlettel:

Tanulmányi Osztály

 

Letölthető dokumentumok

Végzős hallgatók évkönyve

 

Frissítés dátuma: 2021.01.18.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.