Szent-Györgyi Albert Konferencia

2018, február 14 - 10:15
Idén 12. alkalommal kerül megrendezésre a BME Szent-Györgyi Albert Szakkollégium szervezésében a Szent-Györgyi Albert Konferencia.

XII. SZENT-GYÖRGYI ALBERT KONFERENCIA

2018. ÁPRILIS 20-21. BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM, CH ÉPÜLET

Idén 12. alkalommal kerül megrendezésre a BME Szent-Györgyi Albert Szakkollégium szervezésében a Szent-Györgyi Albert Konferencia.

A plenáris előadások témája ebben az évben a környezettudatos vegyipar, melynek kialakítása fontos fejlesztési folyamatokat indított el valamennyi vegyipari vállalatnál. A rendezvény két napján hat, a szakmában elismert előadó bemutatja majd be az elmúlt években a tématerületen elért sikereket, eredményeket. Az előző évhez hasonlóan idén is lehetőséget biztosítunk az alap- és mesterképzésen tanuló hallgatók számára, hogy kutatási témájukat, illetve az ott elért eredményeket poszter vagy előadás formájában bemutassák.

A diákelőadások témája kötetlen, nem szükséges a plenáris témához kapcsolódnia.

JELENTKEZÉSI IDŐSZAK: FEBURÁR 1. – MÁRCIUS 1. Részvételi díj: 5 000 Ft

 

weboldal:szaszkonferencia.ch.bme.hu


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ