Debreceni győzelemmel zárult az országos Gyógyszerészi Gondozási-, és Betegtanácsadási Verseny

2018, április 22 - 08:30
2018. 04. 07-én került megrendezésre az Év gyógyszerészhallgatója verseny Budapesten a Magyar Gyógyszerészi Kamara székházában, melyre negyed és ötödé

Év gyógyszerészhallgatója verseny

2018. 04. 07-én került megrendezésre az Év gyógyszerészhallgatója verseny Budapesten a Magyar Gyógyszerészi Kamara székházában, melyre negyed és ötödéves gyógyszerészhallgatók jelentkezését várták. Az idei verseny témája „A gyermekkori akut légúti betegség(ek)” voltak.

A kétfordulós versenyre 18-an jelentkeztek összesen az ország valamennyi képzőhelyéről. Az első írásbeli forduló után 8 fő jutott be a szóbeli részre, közöttük mindhárom debreceni (Tóth Anita, Bagosi Erik, Erdélyi Lóránt) és 5 szegedi hallgató.

Hallgatóink kiválóan oldották meg a két szóbeli szituáció helyzetet és feladatot, mellyel bizonyították szakmai felkészültségüket és rátermettségüket.

Ennek eredményeképpen Tóth Anita (5. év) lett a 3. helyezett Bagosi Erik (4. év) pedig első helyezést ért el, ezzel karunk történetében a korábbi évek dobogós helyezései után egy első helyezett hallgatónkkal is büszkélkedhetünk, aki negyedévesként érte el ezt a szép sikert.

Ezúton is őszintén gratulálunk nekik és egyben köszönet illeti Dr.Harda Kristóf lelkiismeretes és értékes felkészítő munkáját és Halmos Gábor professzor segítségét.

 

A DE GYTK versenyzői: Bagosi Erik, Tóth Anita, Erdélyi Lóránt

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ