Nyári Gyakorlatok

Gyógyszerész nyári gyakorlat II-III. évfolyam számára

A gyógyszertári nyári gyakorlati időpontjai:

2019. július 15 – augusztus 9. vagy 2019. augusztus  12 – szeptember 6.

Gyakorlat letöltése:

·        A II – III. évfolyam utáni egy-egy hónapos nyári gyógyszertári gyakorlat elsősorban közforgalmú gyógyszertárban töltendő. A kar dékánjának engedélyével egy hónap teljesíthető gyógyszergyártó üzemben (dékáni kérvény leadása Neptunon keresztül). Ez esetben a közforgalmú gyakorlat letöltése alól mentesül a hallgató.

·        II. évfolyam után csak az a hallgató töltheti le az egy hónapos nyári gyakorlatot, aki a Gyógyszertechnológia I. elmélet és gyakorlat tárgyat teljesítette.

·        III. évfolyam után csak az a hallgató mehet az egy hónapos nyári gyakorlatra, aki a Gyógyszertechnológia III. elmélet és gyakorlat tárgyat teljesítette.

·        Legkésőbb május 20-ig kell az évfolyamoknak excel táblázatban megadni a nyári gyakorlatra vonatkozó adatokat. A táblázatot a GYTK HÖK-től kapják meg és a fenti határidőig kell visszaküldeni a email címre.

Név

Gyakorlat időpontja

Gyakorlat helye

Város, cím

Oktató gyógyszerész

Melyik Egyetem akkreditálta?

·        A DE GYTK ill. másik egyetem akkreditált gyógyszertárában gyakorlatot tölteni szándékozó hallgatóktól fogadó nyilatkozatot nem kérünk, külön kérvényt nem kell beadniuk a kar dékánjának.

·         A külföldön gyakorlatot teljesíteni kívánó hallgatóknak acceptance letter-t kell kérniük a fogadó intézménytől és kérvényt benyújtani a kar dékánjának (dékáni kérvény leadása Neptunon keresztül) 2019. május 20-i határidővel.

  • A gyakorlatok tematikája megtalálható a http://pharm.unideb.hu HallgatóknakSzakmai GyakorlatokNyári gyakorlatokII. év utáni vagy III. év utáni menüpont alatt.

A gyakorlat leigazolása:

  • Tanulmányi Osztálynak papír alapon kell benyújtani a hallgatói minősítő lapot, a jelenléti ívet, az elektronikus munkafüzet értékelőlapját (az említett nyomtatványokat az oktató gyógyszerésznek alá kell írni és le is kell pecsételnie)

 

  • Kar felé az elektronikus munkafüzetet egy fájlban (kéthetente 1 gyakorlati példa), a gyakorlat végén elektronikusan kell elküldeni a email címre (nem kell aláíratni és lepecsételtetni és kinyomtatott formában sem kérjük)

 

  • Leadási határidő: 2019. szeptember 20.

A  gyakorlathoz szükséges  orvosi vizsgálatok:

1) Oltási kiskönyv, igazolás (Hepatitis-B)

2) Egészségügyi kiskönyv

3) Mellkas rtg. vagy tüdőszűrő lelet egy éven belüli

  • Tüdőszűrő Állomás: Debrecen, Bethlen utca 11-17. (1700,0 HUF)
  • Mellkas rtg-be beutaló a háziorvostól kérhető (térítésmentes)
  • Klinikai ambulancián feladott mellkas rtg,
  • Korábbi (1 éven belül) zárójelentésen, ambuláns lapon szereplő mrtg lelet

A hallgató  a nyári gyakorlatra köteles magával vinni az egészségügyi kiskönyvét, oltási könyvét és egy éven belüli mellkas röntgen, ill. tüdőszűrő leletét.

 

Üdvözlettel:

Tanulmányi Osztály

 

Frissítés dátuma: 2019.04.11.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ