Végzős gyógyszerészhallgatók évkönyve -MGYT

Kedves Végzős Gyógyszerészhallgatók!

 

A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság elnöksége és a Gyógyszerészet szaklap szerkesztősége 2018-ban első ízben - hagyományteremtő céllal - megjelentette a végzős gyógyszerészhallgatók Évkönyvét. Ezt a kezdeményezést 2020-ban is folytatni kívánjuk A kötet célja fiatal kollégáink megismertetése a szakmai közélettel és figyelmük felhívása a Társaság szakmai tevékenységeire, továbbá a gyógyszerészet történetének megőrzése.

 

A kötetben szerepeltetni kívánjuk a négy képzőhelyen végző minden gyógyszerészhallgató fényképét, szakdolgozatának címét és témavezetőjét, valamint rövid bemutatkozását.

Az igényes, exkluzív kivitelű kiadványt a Társaság üdvözlő ajándékként, térítésmentesen juttatja majd el minden hallgatónak a diplomaosztó során. Előzetes igény esetén térítési díj ellenében, lehetőség van további példányok rendelésére is.
Mivel az Évkönyv sikerének alapvető feltétele annak teljessége, kiemelt fontosságú, hogy minden hallgatóhoz eljusson annak híre és a szerepeltetni kívánt adatait megadja. Hogy a kiadvány biztosan időben elkészüljön, azt kérnénk, hogy március 15. és április 15. között adják meg adataikat és írják meg rövid jellemzésüket a csatolt sablonnak megfelelően. Ehhez on-line feltöltési lehetőséget biztosítunk a Társaság honlapján (mgyt.hu) keresztül, ahova május hónap folyamán fényképeiket is feltölthetik majd. Kérjük, hogy lehetőség szerint egységes arculattal és minőségben készült képeket küldjenek, melyek méltók az ünnepi alkalomhoz. Ahol van, ott praktikusan a tabló fotózás során készült képeket célszerű használni.

Bízva abban, hogy mindannyian örömmel vesznek részt az Évkönyv elkészítésében, így az örök emlékként szolgál majd és segít felidézni egyetemi éveik boldog pillanatait.

 

Budapest, 2020. január 8.
Üdvözlettel:

 

 

 

Dr. Szökő Éva                                        Takácsné dr. Novák Krisztina

az MGYT elnöke                                       Gyógyszerészet főszerkesztője

 

 

 

Kapcsolódó dokumentumok:

Frissítés dátuma: 2020.02.27.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.