Záróvizsga Gyakorlat

Kedves 5. évfolyamos Hallgatók! 

Az 5. évfolyam II. félévének 4 hónapos záróvizsga gyakorlata 2023. január 23 – május 26-ig tart az alábbi havonkénti megbontásban:

1. 2023. január 23 – február 26. (5 hét), 2. 2023. február 27 – március 26. (4 hét), 3. 2023. március 27 – április 30. (5 hét), 4. 2023. május 1 – 26. (4 hét)

A gyakorlati idejüket a következőképpen kell beosztaniuk: Gyógyszergazdálkodás-Minőségbiztosítás együttesen 1 blokk, Expediálás 1 blokk, Gyógyszerkészítés 1 blokk, Intézeti gyógyszertár 1 blokk.

A záróvizsga előtti gyakorlat csak abban az esetben kezdhető el, ha a hallgató az őszi félévével bezárólag valamennyi kötelező tárgyát teljesítette!

A közforgalmú gyakorlat 3 hónapját lehetőség szerint 3 különböző helyen kérjük letölteni, de legalább 2 különböző helyen. Ennek megfelelően kérjük a fogadó nyilatkozatot kitölteni, szükség szerint gyakorlatonként külön-külön.

Amennyiben a hallgató 6 hét időtartamú vagy annál hosszabb idejű összefüggő szakmai gyakorlatot kíván egy képzőhelyen teljesíteni díjazás illeti. Bővebb tájékoztatásért kattintson az alábbi linkre: Magyar Gyógyszerészi Kamara

A fogadónyilatkozatok leadása:

A fogadónyilatkozatokat elektronikusan kérjük eljuttatni a Tanulmányi Osztályra a email címre: Fogadónyilatkozat

Kivétel ez alól a DE Klinikai Gyógyszertár fogadónyilatkozatai, azokat a Kar bekéri Önök helyett.

Az intézeti/klinikai gyakorlat beosztását a Kar készíti el az előzetes felmérés alapján, kérjük, hogy a közforgalmú fogadókat a meglévő beosztást követően kezdjék el begyűjteni. Dr. Fehér Pálma tanárnő koordinálja a felmérést, amennyiben kérdésük van, a következő emailcímen elérhető: . 

Leadási határidő: 2022. december 12.

A gyakorlatok tematikája, követelménye megtalálható a kari honlapon: tematika Kérjük, hogy figyelmesen olvassák el és hívják fel erre az oktató gyógyszerészük figyelmét is!

Akkreditált gyógyszertárak listája elérhető a kari honlapon: akkreditált gyógyszertárak, valamint a https://www.gyoftex.hu/ weboldalon.

A hallgató a gyakorlatra köteles magával vinni az egészségügyi kiskönyvét, oltási könyvét és egy éven belüli mellkas röntgen, ill. tüdőszűrő leletét.

Üdvözlettel: 

Tanulmányi Osztály

 

A Dékáni Vezetés nevében:


Prof. Dr. Bácskay Ildikó
Oktatási Dékánhelyettes

 

 

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK:

 

 

    Frissítés dátuma: 2022.11.21.


    Tisztelt Felhasználó!

     

    A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

    A tájékoztatót megismertem.