Hallgatói ösztöndíj pályázat- EFOP-3.4.3-16-2016-00021

PÁLYÁZATI KIÍRÁS

A Gyógyszerésztudományi Kar

EFOP-3.4.3-16-2016-00021 „A Debreceni Egyetem fejlesztése a felsőfokú oktatás minőségének és hozzáférhetőségének együttes javítása érdekében” a hallgatók aktív társadalmi részvételéhez kapcsolódó projekt keretében meghirdetett

Hallgatói Ösztöndíjhoz

 

 

A Debreceni Egyetem Gyógyszerésztudományi Kara pályázatot hirdet gyógyszerészhallgatók részére középiskolás betegedukációs előadások megtartására.

 

  1. A pályázat célja:

A pályázat célja, hogy a gyógyszerészhallgatók aktív társadalmi részvételét növeljük azzal, hogy bekapcsolódnak a DE Gyógyszerésztudományi Kar és a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság által, a Gyógyszerészek Világnapja alkalmából meghirdetett előadássorozatba. Ebben az évben a középiskolások számára készített mintaelőadás címe: Gyógyszerszedés a hétköznapokban - Az öngyógyításról (dióhéjban) kapszulában.

A Társaság és a Gyógyszerésztudományi Kar egyik fontos feladata, hogy a mintaelőadásokon keresztül, a tudományt eszközül használva, szolgálja a beteg emberek gyógyulását és a fiatalokat megtanítsa, hogyan őrizhetik meg egészségüket minél hosszabb ideig.

  1. Az elnyerhető támogatás összege:

A pályázat útján támogatás nyerhető el:

egyszeri kifizetés mellett ösztöndíj formájában 20 000 Ft/fő/előadás

  1. Pályázat benyújtására jogosultak

Jelen ösztöndíjpályázatra azon, a gyógyszerész képzésében kiemelkedő teljesítményt nyújtó hallgatója nyújthat be pályázatot, aki a gyógyszerészképzés keretében legalább 5 lezárt aktív félévvel rendelkezik.

A hallgatónak egy rövid leírást kell benyújtani, amelyben feltünteti, hogy:

  • mely középiskolá(k)ban vállalja a mintaelőadás megtartását
  1. Kizáró okok

Nem részesülhet ösztöndíjban az a pályázó, aki az Új Nemzeti Kiválóság Program című pályázaton elnyert támogatásban vagy részben/egészben európai finanszírozású ösztöndíjban (egyéni kutatástámogatásban) részesül az ösztöndíjas időszak alatt és arról nem mond le.

  1. Ösztöndíjas időszak

5.1. 2022. február 1.-2022. február 28.

5.2. A támogatást elnyert pályázó az ösztöndíjas időszak alatt, de legkésőbb 2022.02.28-ig vállalja, hogy részt vesz a mintaelőadás betanításán, legalább egy középiskolában megtartja a mintaelőadást, kitölteti a diákokkal a feedback kérdőívet.

5.3.1. Az ösztöndíjban részesített hallgató vállalja, hogy tevékenységéről egy egyoldalas szakmai beszámolót készít, melyet az aktuális hónap végéig eljuttat az ösztöndíj programot koordináló alprojektvezető részére.

5.3.2. Az alprojektvezető és a projekt szakmai vezetője jogosult a beszámolókban foglalt szakmai előrehaladás vizsgálatára, illetve a kifizetésekhez szükséges teljesítés igazolására.

Nem megfelelő teljesítés esetben az Ösztöndíjasnak vissza kell fizetni az ösztöndíjat.

  1. A pályázatok benyújtásának határideje

A pályázatokat 2022. január 24-ig lehet benyújtani.

  1. A pályázatok benyújtásának módja és helye  

7.1. A magyar nyelven elkészített pályázatot, a projekt szakmai vezetőjének címezve papír alapon aláírva 1 példányban a Dékáni Hivatalba (Dr. Kovácsné Dr. Bácskay Ildikó Gyógyszerésztudományi Kar Debreceni Egyetem, Debrecen, Nagyerdei körút 98. Elméleti Tömb IV. emelet) kell benyújtani, a borítékon kérjük feltüntetni: „BETEGEDUKÁCIÓ”.

7.3. A pályázatok elbírálásának határideje: 2022. január 25.

 

A nyertes pályázókat írásban értesítjük.

 

 

 

 

 

 

 

EFOP-3.4.3-16-2016-00021 „A Debreceni Egyetem fejlesztése a felsőfokú oktatás minőségének és hozzáférhetőségének együttes javítása érdekében

 

 

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK:

 

Pályázói adatlap 2022

Frissítés dátuma: 2022.01.20.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.