Ipari Gyógyszergyártás Kihelyezett Tanszék

A TEVA és a Debreceni Egyetem 2011-ben hozta létre ezt az egyedülálló lehetőségeket magában rejtő tanszéket, melynek keretében a gyógyszerész hallgatók      2 féléven keresztül gyógyszeripar specifikus előadásokat hallgathatnak és az órák egy részét a gyárban eltöltve gyakorlati tapasztalatot szerezhetnek a nagyüzemi gyógyszergyártásban is.

A IV. évfolyam II. félévének tananyaga kötelező tantárgyként szerepel a tanrendben. Az órákon a hallgatók többek között a szilárd, félszilárd és steril készítmények ipari előállításával, a gyógyszeripari minőségellenőrzéssel és a törzskönyvezés folyamatával is megismerkedhetnek. Az elméleti órákat a Debreceni Egyetemen, míg a gyakorlati időt a vállalat Debreceni és Gödöllői Telephelyén töltik a hallgatók.

Az V. évfolyam I. félévében azok a hallgatók, akik sikeresen teljesítették az elméleti tantárgyat és érdeklődnek az ipari gyógyszergyártás iránt, tovább bővíthetik szakmai ismereteiket a TEVA telephelyein megtartott órákon.

Frissítés dátuma: 2017.10.31.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.