Ügyfélhívó rendszer

Tisztelt Hallgató,

Tájékoztatjuk, hogy a 2015/2016. tanév II. félévétől ügyfélhívó rendszer (sorszám automata) kerül bevezetésre a Tanulmányi Osztály ügyfélforgalmának hatékonyabb lebonyolítása érdekében.

A jegykiadó automata az Oktatási Központ földszintjén a Recepcióval szemben található.

A Tanulmányi Osztály fogadó óráinak – hétfő, szerda, péntek 9.00-12.30 és kedd, csütörtök 12.30-16.00 - időpontjaira váltható sorszám.

Kérjük, hogy a Tanulmányi Osztály szolgáltatásának igénybevétele előtt szíveskedjen sorszámot húzni.

Ha kérdése, problémája adódna, kérjük, hogy forduljon a Tanulmányi Osztály dolgozóihoz.

Együttműködését előre is köszönjük.

Üdvözlettel:

Tanulmányi Osztály

 

Frissítés dátuma: 2017.12.12.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.