Nyílt Nap

 

stSzereted a biológiát és a kémiát? Segíteni akarsz az embereknek? Érdekel a kutatás? Akarsz egy diplomát, ami biztos megélhetést ad?

Akkor téged is szeretettel várunk, hogy megismerkedj a debreceni gyógyszerészképzéssel a Debreceni Egyetem Gyógyszerésztudományi Kar saját nyílt napján október 27-én pénteken.

A nyílt napokon megismerhetitek a gyógyszerészképzésre vonatkozó legfontosabb tudnivalókat, karra vonatkozó felvételi információkat, továbbá bemutatkoznak a képzésben résztvevő intézetek, megismerkedhettek a tanszékeken folyó kutatásokkal és betekintést nyerhettek a hallgatói életbe.

A kari nyílt nap 9:00-kor a Debreceni Egyetemi Klinika Szülészeti- és Nőgyógyászati épületének tantermében kezdődik egy általános tájékoztatóval majd ezt követően már végzett, különböző szakterületeken dolgozó gyógyszerészek mesélnek szakterületükről, karrierükről. Fontos, hogy a betegellátás zavartalansága érdekében a mellékelt térkép alapján a tantermet annak bejáratán keresztül kell megközelíteni, ami a Szülészeti- és Nőgyógyászati Klinika épülete mögött található.

A nyílt nap a Gyógyszerésztudományi Kar különböző tanszékeit érintő túrákkal zárul. Az egyik lehetséges túra keretében a Növénytani Tanszék gyógynövényekkel kapcsolatos kutatásaival majd a Gyógyszerészi Kémia Tanszék mindennapos szintetikus kémiai munkájával ismerkedhettek meg. A másik lehetőség a Gyógyszertechnológiai Tanszék tanlaborjának meglátogatása, mely a klasszikus gyógyszergyártás különböző ágaiba és egy hallgatói gyakorlatba nyújt betekintést. A túra során a kísérők a Kar jelenlegi hallgatói, illetve oktatói lesznek, akikkel kötetlenül beszélgethettek a szakmáról, a gyógyszerészképzésről.

Várunk mindenkit szeretettel rendezvényeinken!

 

Dr. Lekli István oktatási dékánhelyettes – lekli.istvan@pharm.unideb.hu

Dr. Nemes Dániel a rendezvény kari felelőse – nemes.daniel@pharm.unideb.hu

 

map

 

Legutóbbi frissítés: 2023. 09. 25. 13:47